30 november 2018, 09:00 u

Graag maken wij u alvast attent op het WAA Jaarcongres op vrijdag 30 november 2018. Dit jaar in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken (GAV).Over actualiteiten in het werk van letselschadeadvocaten en medisch adviseurs met onder meer de volgende onderwerpen:

- Aanpassing van de medische machtiging?

- Een onafhankelijk opleidingsinstituut in het kader van medische expertises?

- Minimaal te stellen eisen aan een medisch adviseur m.b.t. opleiding, nascholing e.d.?

- Knelpunten (en oplossingen) bij het medisch advies in medische aansprakelijkheidszaken?

Bent u professioneel werkzaam op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade als letselschadeadvocaat, stafjurist, rechter, arts/specialist of medisch adviseur? Of bent u gewoon geïnteresseerd in het thema? Dan mag u dit jaarcongres niet missen, dus

SAVE THE DATE!


Locatie
MediaPlaza, Utrecht

Programma
Ontvangst is om 09.00 uur. Aanvang programma 09.30 uur. Nadere informatie volgt.

PO-punten
Door deelname aan het volledige programma kunt u 5 punten behalen.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door middel van het --aanmeldingsformulier--. Vergeet niet op "verzend" te klikken. Toelating geschiedt op volgorde van ontvangst van uw aanmeldingsformulier in het online inschrijfsysteem.

Kosten
Bent u WAA-lid? Dan zijn aan het congres geen kosten verbonden, tenzij u zich aanmeldt maar zonder afmelding niet aanwezig bent.

Bent u geen WAA-lid, dan bedraagt het inschrijfgeld € 495,- (excl. btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, routebeschrijving en de factuur. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Annulering
Indien WAA-leden zich aanmelden, maar zonder afmelding niet verschijnen, wordt een bedrag van € 250,- in rekening gebracht (registreren bij aankomst is verplicht).

Bent u geen WAA-lid, dan kunt u zich tot drie weken voor het congres zonder kosten afmelden. Bij afmelding van drie tot twee weken voor het congres wordt € 50,- in rekening gebracht. Van twee tot één week voor het congres wordt € 100,- doorbelast; indien u vanaf één week voor het congres afmeldt, wordt € 200,- gefactureerd. Bij het niet verschijnen zonder afmelden, bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Afmelden dient per e-mail te geschieden bij info@opleidingsburo.nl

Graag tot ziens op 30 november a.s.!


Meer data