30 november 2018, 09:00 u

30 NOVEMBER 2018: WAA-JAARCONGRES 2018

“De advocaat, de letselschadebehandelaar, de medisch adviseurs en de medisch expert: een bijzonder kwintet”

De Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) brengt artsen en juristen samen, zorgt voor kennisoverdracht en streeft ernaar dat zij elkaars taal leren begrijpen. Zo worden tijdens het WAA-congres kennis en ervaringen gedeeld door diverse sprekers vanuit velerlei invalshoeken en specialismen. Dit jaar met een viertal actuele thema’s uit de letselschadepraktijk: de medische machtiging, de medische expertise, de medisch adviseur en de medische aansprakelijkheid.

De congrescommissie bestaat voor dit jaar niet alleen uit de bestuursleden van de WAA, Boudewijn Gunning (voorzitter) en Marre Breitschaft (algemeen bestuurslid), maar ook Monique Tolsma (voorzitter Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken: GAV) maakt deel uit van deze commissie. Daarbij heeft de WAA de leden van de GAV uitgenodigd dit jaar deel te nemen aan het congres.

Bent u professioneel werkzaam op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade als letselschadeadvocaat, stafjurist, rechter, arts/specialist of medisch adviseur? Of bent u gewoon geïnteresseerd in het thema? Dan mag u dit jaarcongres niet missen!

Locatie
MediaPlaza, Utrecht. Deze bijzondere locatie is gelegen in de Jaarbeurs en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in het geval u met de auto komt.

Programma
09.00 – 09.30  Ontvangst

09.30 – 09.45  Welkomstwoord voorzitter WAA en inleiding dagvoorzitter
09.45 – 11.00 "De Medische machting", Angelique Reitsma en Ernst van den Doel
11.00 – 11.30  Pauze
11.30 – 12.30 "Een onafhankelijk opleidingsinstituut voor medische expertises?", Nico Keijser en Roger Devilee
12.30 – 13.30  Lunch
13.30 – 14.30 "De minimaal te stellen eisen aan een medisch adviseur", Monique Tolsma en John Beer
14.30 – 15.00  Pauze
15.00 – 17.00 "De beoordeling van medische aansprakelijkheid", Aernout Santen, Mariken Peters, Dirk van Arkel en Roger Devilee
17.00 – 17.15  Afsluiting door de dagvoorzitter en de voorzitter WAA
17.15 – 18.00  Borrel

KLIK HIER voor de folder Jaarcongres 2018 met het volledige programma.

PO-punten
Door deelname aan het volledige programma kunt u 5 punten behalen.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door middel van het --aanmeldingsformulier--. Vergeet niet op "verzend" te klikken. Toelating geschiedt op volgorde van ontvangst van uw aanmeldingsformulier in het online inschrijfsysteem.

Kosten
Bent u WAA-lid? Dan zijn aan het congres geen kosten verbonden, tenzij u zich aanmeldt maar zonder afmelding niet aanwezig bent.

Bent u geen WAA-lid, dan bedraagt het inschrijfgeld € 495,- (excl. btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, routebeschrijving en de factuur. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Annulering
Indien WAA-leden zich aanmelden maar zonder afmelding niet verschijnen, wordt een bedrag van € 250,- in rekening gebracht (registreren is bij aankomst verplicht).

Bent u geen WAA-lid, dan kunt u zich tot drie weken voor het congres zonder kosten afmelden. Bij afmelding van drie tot twee weken voor het congres wordt € 50,- in rekening gebracht. Van twee tot één week voor het congres wordt € 100,- doorbelast; indien u vanaf één week voor het congres afmeldt, wordt € 200,- gefactureerd. Bij het niet verschijnen zonder afmelden, bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Afmelden dient per e-mail te geschieden bij info@opleidingsburo.nl

Graag tot ziens op 30 november a.s.!


Meer data